• Dl-Dv: 10h-13.30 + 17h-19.30 - Ds: 10-14h
  • Av Barcelona, 78, 43892 Miami Platja, Tarragona
  • +34 626 13 16 85

Sobre Nosaltres

Sobre nosaltres

Happy Rent Costa Dorada S.L. és una companyia de lloguer de cotxes amb oficina a Miami Platja, Tarragona a la Costa Daurada, Espanya.

Comptem amb una renovada flota de cotxes, motos i bicicletes per llogar per a tots els pressupostos. Cotxes econòmics i també de gran capacitat. Motos scooter i de gran port. Bicicletes per als millors passejades per la ciutat i les muntanyes.

Cotitzi ara el seu lloguer per a cotxesmotos i bicicletes i obtingui cotització i reserva instantàntea.

Telèfon/Whatsapp +34 626 13 16 85

 

Els nostres valors

El més important per nosaltres son els nostres clients. Volem que llogar un cotaxe amb Happy Rent sigui una experiència única i inoblidable.

A la platja de la Costa Daurada o al aeroport de Barcelona: Et lliurem el cotxe on tu ho necessites. Comprova la nostra disponibilitat demogràfica per lloguer de cotxes

  • Servei de lliurament i recollida del vehicle
  • Renovada flota de cotxes, motos i bicicletes
  • En els principals punts turístics de la costa Daurada i Barcelona
  • T’ajudem a planificar el teu viatge
  • Sense costos ocults
  • Ràpid lliurament i devolució del teu cotxe de lloguer
  • Atenció al client 24/7 personal
  • Contacte per WhatsApp

Happy Rent és una empresa de lloguer de cotxes de la Costa Daurada, a Tarragona

Establerts a la zona des de fa anys, operem des de Miami Platja. Malgrat tot, no cal venir fins aquí per a gaudir dels nostres serveis.

Recollida/Lliurament en Aeroports

Retira o lliura el teu cotxe de lloguer en els aeroports de El Prat Barcelona o Reus.

En els principals punts turístics

Miami Playa, Salou, Cambrils, L'Ametlla de Mar, L'Hospitalet de L'infant i Mont-Roig del Camp.

Atenció i soport 24/7

Estem per atendre les teves necessitats tots els dies de l'any.
T'atenem en castellà, català, alemany, anglès, rus i francès

Galeria de fotos

El nostre propòsit es que aprofitis les teves vacances a Tarragona al màxim i que no esteu disposats a perdre el temps.

Per aquesta raó, us oferim tots els nostres servei de lloguer de vehicles —cotxes, motos o bicis— a les principals localitats turístiques de la Costa Daurada. Ens comprometem a lliurar-vos el cotxe llogat i la resta de vehicles a gran part dels hotels, apartaments i càmpings de Salou, Cambrils, Miami Platja, L’Hospitalet de l’Infant, L’Ametlla de Mar i Mont-roig del Camp. Així mateix, també podeu venir a recollir o retornar el vostre vehicle als aeroports d’El Prat de Llobregat, a Barcelona, o al de Reus, així com a les estacions de tren del Camp de Tarragona, una de les parades de l’AVE; Cambrils i L’Hospitalet de l’Infant.

A més d’acostar-vos el vehicle que escolliu fins al lloc que més us convingui, us proposem tancar el contracte de la manera més senzilla i ràpida possible, perquè pugueu començar a gaudir de les vostres escapades a Tarragona com més aviat millor. El nostre propòsit és que tragueu tot el partit al teu temps lliure gràcies als nostres cotxes de lloguer, tot circulant amb magnífiques motos o pedalant amb les millors bicis. I que ho feu amb total seguretat, ja que la nostra empresa de lloguer us ofereix sempre els vehicles amb totes les assegurances en regla. Per descomptat, també disposareu d’un número de telèfon directe per a solucionar possibles incidències en qualsevol moment del dia o de la nit (set dies a la setmana, 24 hores al dia).

EL NOSTRE EQUIP

Hartmut Thieler
Big Boss
Daniela Hormann
Car rental and adimistration manager
castellà, català, alemany, anglès
Luisa Thieler
Travel agent
Anderson Brugos
Ticket sales agent

Una política de preus baixos i alta qualitat que també hem traslladat a la nostra oferta de venda de cotxes barats.

De fet, a Happy Rent no només podreu llogar vehicles per a les vostres vacances a la Costa Daurada: també us dona l’oportunitat de comprar cotxes seminous per molt menys del que imagineu.

Tant els cotxes de segona mà que posem a la venda com les nostres propostes de lloguer, tant de bicis com de motocicletes o cotxes, poden consultar-se al nostre lloc web. D’aquesta manera, podreu comprovar la nostra preocupació per brindar-vos el millor servei i les irresistibles ofertes que tenim per a vosaltres. Si teniu cap dubte sobre això, contacteu amb nosaltres per correu electrònic o per telèfon, i us informarem detalladament sobre la nostra proposta de lloguer de cotxes, motos i bicis, o bé de venda de vehicles d’ocasió. Us sorprendrem!

Cotxes petits o grans, scooters o motos de més cilindrada, bicicletes de passeig, una mountain bike… Tots aquests vehicles formen part de la renovada flota de vehicles de Happy Rent. Posem al vostre abast una gran varietat de cotxes de lloguer, motos o bicicletes a preus molt competitius, perquè vam néixer amb l’objectiu de ser una empresa de lloguer de cotxes barats, sense que això impedeixi oferir als nostres clients, a vosaltres, un servei 100% adaptat al que realment necessiteu.

Els nostres partners

WordPress Themes